lördag 18 februari 2012

Världens godaste äggröra...

...innehåller bara smör och ägg, inge mjölk, grädde eller ost.

 Börja med att klicka i mycket smör.

Å knacka sen i äggen, jag gör oftast på 5 ägg eftersom jag delar med en annan...

Låt de ligga som de är i typ 20 sekunder innan du börjar röra runt.

Nu går de fort så se till att äggröran inte blir för torr utan den ska se blöt ut.

Den högra tallriken är min å den vänstra är mitt sällskaps.


Dessvärre syns inte snålvattnet här...

Så här har Marco lärt mig göra äggröra fast jag har nog lagt till extra smör i receptet.

2 kommentarer:

  1. Måste testa att göra den här äggröran men det är mitt sista hopp kan jag säga.
    Jag är s ä m s t på att göra äggröra! :D
    haha förstår inte att något så enkelt kan vara så lätt att misslyckas med ;)

    SvaraRadera
  2. Så har jag me varit... men den här blir asbra. Viktigt me mycke smör och att den inte ligger för länge i stekpannan.

    SvaraRadera