onsdag 19 september 2012

Krullad lammkorv!

Jag vill gärna tipsa om Andersson & Tillmans lammkorv. Den är först och främst mycket smakrik men så innehåller den varken gluten eller laktos. Den har en hög kötthalt och för de som är intresserade innehåller den bara 1,6% kolhydrater/ 100 gram.

Passade ju perfekt med blomkålspuré, stekt charlottenlök och lite dijón senap blandat med Muttis tomatpuré. Prova själva så ska ni få se!

Och så blir ju korv alltid roligare att äta om man klipper den i kanterna...

Blomkålspuré 4 personer

Dela ett blomkålshuvud i bitar
Koka i saltat vatten ca 10 min
Häll av nästan allt vatten
Klicka i ca 50 gram smör,
1/2 dl grädde,  ca 1 dl ost.
Jag hade prästost den här gången.
Salt & peppar. 
Mixa med stavmixer och rör sen
ner 1 äggula. Klart!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar