fredag 9 mars 2012

Det blev lite...

rörigt för några dagar sedan när det skulle tillberedas picnicbog. Vi lassa in den i ugnen på låga grader och hade tänkt att den skulle stå där hela dagen. Men så kom vi på att vi faktiskt skulle åka iväg några timmar och den hade med största sannolikhet kunnat stå kvar i ugnen men om jag kan så minimerar jag gärna risken för inrökt hund. Vart fall så när vi väl var hemma igen så va ingen speciellt hungrig men nu hade vi ju redan börjat tillaga den skära picnicbogen så då åkte den in igen men fick inte alls den omvårdnad som den skulle behövt. Lite senare på kvällen slank en eller ett par skivor ner, dock va det inte det bästa stycke kött. Men Marco-duktig-på-att-spara-Dalgrosso la in allt i frysen. Och ikväll fick den agera tillfredställande nattmat.

Marcos favorit köksredskap är MIXERN, allt blir bra om man använder mixern. Och ikväll blev det verkligen bra. Ner med köttet i mixern, i med lite tomater, lite vitvin och vips så blev det en ragú.

Jag åt ragún rakt av som den är med lite grana bara.

Marco höjde ribban lite och åt den med Penne.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar