fredag 21 september 2012

Canneloni & Tortelloni...


Vi har njutit härlig pasta ikväll. Även om Tortellonin inte var hemmalagad och Cannelonin inte var traditionell så är vi mätta och nöjda!


Marco gjorde en skinksås med grädde och parmesan som han blandade den färdigkokta tortellonin med, som är lite större än tortellinin. På italienska heter rätten tortelloni con panna e prosciotto.

Jag gjorde cannelonin på det här pasta receptet men halv sats och så skär man den gräddade pastan i 6 bitar.
Fyllningen är på gula kantareller och trattkantareller som smörsteks med lite charlottenlök och vitlök. När det har svalnat blandar man i en god klump med philadelphiaost. Å så lägger man ca 2 msk av röran på varje pastaplatta och rullar ihop dom. Sen lägger man i de i en form och har över en ostsås på parmesan, grädde och lite tomatpuré. In i ugnen ca 20 min på 175 grader!

Ät!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar