Nu vet inte jag hur man gör för att lägga till en bildtext men picadeon innehöll Parma slega, pancetta, prosciotto. Perfekt tallegio, salami som Marcos kompis gjort, andpate å jordgubbar. Och ett stort fat med caprece - tomat och buffalamozarella. Enligt Marco är det den enda dugliga mozarellan.
onsdag 29 februari 2012
Picadeo ikväll!
Har ingen aning om hur de här blir men provar å göra inlägg från min nya telefon! Å tack Emma för tipset om La Grolan, den tillfredsställde både mig å italienarn.
Nu vet inte jag hur man gör för att lägga till en bildtext men picadeon innehöll Parma slega, pancetta, prosciotto. Perfekt tallegio, salami som Marcos kompis gjort, andpate å jordgubbar. Och ett stort fat med caprece - tomat och buffalamozarella. Enligt Marco är det den enda dugliga mozarellan.
Nu vet inte jag hur man gör för att lägga till en bildtext men picadeon innehöll Parma slega, pancetta, prosciotto. Perfekt tallegio, salami som Marcos kompis gjort, andpate å jordgubbar. Och ett stort fat med caprece - tomat och buffalamozarella. Enligt Marco är det den enda dugliga mozarellan.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Marco skrattar gott här åt att jag skrivit Caprece med "c" på slutet, när det ska vara "s". Så då vet alla det...
SvaraRadera