bacon och lite lite tryffelolja. Och även lite vinäger, det va inte alls meningen att det skulle bli vinäger men jag trodde jag hade rapsoljan i handen när jag skulle ringla över lite å tänkte att den va minsann blaskig... Aja jag är ett klantarsel. Hällde vart fall tillbaka soppan i kastrullen å blandade med resten så märktes det inte
|
Blomkålen hade legat i kylen några veckor och började känna sig lite risig, men det gick fint att shina upp den lite och i en kastrull med vatten. När den är klar så häll bort en del av vattnet men inte allt. Mixa. I med massa smör och grädde. Jag hade inte så mycket grädde så jag hade även i lite philadelphiaost. Lite tryffelolja. Mycket svartpeppar och salt. Mixa mera. |
|
Toppa med vad du vill. Jag hade bacon, riven parmesan, småbryt av mitt knäcke och lite rapsolja. Svingött! |
|
Marco däremot va inte lika begaistrad som jag så han drog fram en portion Malfatti med tomat från frysen. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar