måndag 15 april 2013

Tävling - gilla Tallrikar & Fat på facebook och vinn ett 2-våningsfat!

Jag tänkte att jag skulle ta hjälp av min blogg som handlar om god mat å sånt till att arrangera en tävling. Min förhoppning är att fler får upp ögonen för våningsfaten jag gör och hur man kan förena något vackert och användbart med återbruk och miljötänk.

Priset blir ett sött 2-våningsfat med tallrikar från Upsala Ekeby Gefle. Tallrikarna pryds av blommor i rosa, blått, vitt, gult och grönt. Staven till fatet är mässingfärgat. Perfekt nu när sommaren snart är här! (värde ca 400 kr)Reglerna är enkla:


1. Gilla Tallrikar & Fat på facebook
2. Dela Tallrikar & Fat på facebook
3. Skriv vad du skulle lägga på fatet om det blev ditt i kommentarsfältet nedan.

Om du redan har gillat och delat Tallrikar & Fat på facebook behöver du endast skriva en kommentar i kommentarsfältet här på bloggen. Det är alltså ingen vits att skriva en kommentar om du inte har gillat och delat på facebook sidan. Kom ihåg att skriva ditt namn, det du heter på facebook.

Tävlingen pågår fram till och med tisdag 23/4 2013 och avgörs via lottdragning. Den 24/4 presenteras den lyckliga vinnaren här på bloggen som jag också delar på facebook sidan. Om man inte bor i Uppsala trakten så kommer fatet att skickas på något smart sätt som jag snart ska klura ut. Observera att det endast skickas inom Sverige.

Lycka till!!


7 kommentarer:

 1. Vad jag skulle lägga på faten..? Om jag fick drömma och lägga precis vad jag ville så skulle jag lägga frysta bär/sylt/kokos/smul-rutor som självklart var tagna från lagret under. Självklart så skulle Bettan ha bakat och ännu mera självklart är att du skulle vara mitt sällskap vid den fikan!

  SvaraRadera
 2. Hahahaha Du är rolig du Anna ;) känner att jag behöver baka nån dag,
  när du skriver så gulligt om mitt bak ;) från understa lagret hihihi
  Kram

  SvaraRadera
 3. Söt & salt lakrits :) på fatet ;)

  SvaraRadera
 4. Anette Öhman22 april 2013 21:19

  Jag skulle lägga sommarens jordgubbar på faten ;-)

  Hälsn Anette Öhman

  SvaraRadera
 5. Linda Bärlin23 april 2013 19:08

  Jag skulle fylla alla faten med mina hembakade syltkakor (=självklart egengjord sylt också) och bjuda över alla er tjejer på kafferep i bersån i sommar! :)

  kram Linda B

  SvaraRadera
 6. Underbart Vackert.
  Skulle verkligen passa fint i vårt lantliga kök. Om jag inte bestämmer att ge de till svärmor som fyller 60 snart. =)

  Kram Theresia Thessan Elmgren

  SvaraRadera
 7. Hej hej! Jordgubbar i stora lass skulle se läckert ut:) kram
  Camilla Blomfeldt

  SvaraRadera