Börja med att klicka i mycket smör. |
Å knacka sen i äggen, jag gör oftast på 5 ägg eftersom jag delar med en annan...
|
Låt de ligga som de är i typ 20 sekunder innan du börjar röra runt.
Nu går de fort så se till att äggröran inte blir för torr utan den ska se blöt ut.
|
Den högra tallriken är min å den vänstra är mitt sällskaps.
|
Dessvärre syns inte snålvattnet här... |
Så här har Marco lärt mig göra äggröra fast jag har nog lagt till extra smör i receptet.
Måste testa att göra den här äggröran men det är mitt sista hopp kan jag säga.
SvaraRaderaJag är s ä m s t på att göra äggröra! :D
haha förstår inte att något så enkelt kan vara så lätt att misslyckas med ;)
Så har jag me varit... men den här blir asbra. Viktigt me mycke smör och att den inte ligger för länge i stekpannan.
SvaraRadera